Gratis

Vi tilbyder en del gratis materiale:

Gratis bog:

Vi går ind for, at man ved, hvad man køber. Derfor har vi valgt, at du kan læse den første del af den første bog gratis. Den første del er de første 129 sider (ud af 335 sider). Hvis du vælger at købe bogen derefter, får du både den gratis del (del I) samt del II i en samlet udgave. Det er vores erfaring, at de fleste gerne vil have den gratis del med 🙂 Du kan læse den første del gratis her.

Citater:

Desuden har vi samlet en del citater fra J.J. Deweys artikler og bøger, som du også har adgang til her. De må gerne kopieres og bruges, så længe du skriver copyright J. J. Dewey på. Vi har fået en del positive tilbagemeldinger på disse citater, og det glæder os naturligvis 🙂 Du kan finde citaterne her.

Videoer:

J. J. har i tidens løb modtaget og videreformidlet flere invokationer. Den første var “De 144.000’s Sang.” Der er et par stykker, som har lavet videoer med netop denne invokation og lagt dem på YouTube. Dem anbefaler vi gerne. Du kan selvfølgelig søge på “144.000” på YouTube, eller du kan se de to videoer her.

Andet:

Hvis du læser engelsk nogenlunde ok, kan du finde rigtig mange gode tekster og inspirationer på J. J. Deweys egen hjemmeside. Her sælger kan du finde alle de artikler, som han sender ud gennem sine forskellige grupper, og selvfølgelig kan du købe alle hans bøger på engelsk – både som almindelige bøger og e-bøger. Vær dog opmærksom på, at det kan være ret dyrt at importere bøger fra USA. Hvis du ønsker bøgerne på engelsk, anbefaler jeg, at du køber dem hos Amazon i England.

Hvis du har en Kindle – fx på din PC (kan downloades gratis), kan du købes de engelske bøger som Kindle udgaver hos Amazon, USA

 

Billederne her er tegnet og udgivet til fri afbenyttelse på Børge Nielsens hjemmeside: