"Bevingede Ord"

Bevingede Ord Bog 4

KØB BOGEN HER

Bog 1 – 4 er skrevet som romaner, men de spirituelle principper i dem er sande. Mange har spurgt, hvor meget der er sandt i bøgerne, måske især fordi mange af personerne findes i virkeligheden. J. J.s svar er altid, at det er op til os selv at finde ud af gennem vores sjælskontakt.

“Bevingede Ord” er den fjerde bog i romanserien om Den Udødelige.

Joe og Elizabeth tager os med i deres søgen efter den tredje visdomsnøgle, og den fører os ud på en rejse fra atomets indre til en åbenbaring af hele universet og dets skæbne. Vi lærer, hvorfor enhver inspireret lære bliver forvrænget efter et par generationer, om højere opfattelsesevner, skabelsens principper, universets begyndelse og afslutning, energilæsning og meget mere.

Lektørudtalelse om Bog 4: “Bevingede Ord”:

Anvendelse/målgruppe/niveau
Bogen henvender sig til alle der er interesseret i det religiøst spirituelle og alternative område. Hvis man er optaget af livets store spørgsmål og alternative måder at søge efter en sandhed om mennesket på indenfor rammerne af det overnaturlige, er Bevingede Ord en lettilgængelig roman. Kendere af serien vil finde en fortsættelse af de tidligere bøger, men bogen kan også læses selvstændigt.

Beskrivelse
Dette er den fjerde bog i serien Den Udødelige . En fortsat romanserie om forfatteren Joseph, der tager udgangspunkt i den bibelske legende om Johannes’ åbenbaring. Joseph er i dette bind i gang med bogen om Den tredje nøgle, en af de tolv visdomsnøgler til et højere bevidsthedsplan. Han vil udbrede sandheden om visdommens nøgler til verden. I sin søgen efter gåden om den tredje nøgle vejledes han af apostlen Johannes, der materialiserer sig i en række samtaler og åbenbarer sin viden for ham. Forfatterens arbejde modarbejdes af mørke kræfter, der prøver ham i hans tro. De mørke kræfter har besat hans kone og gør hende syg, og den eneste vej til hendes overlevelse er, at Joseph finder løsningen på den tredje visdomsnøgle.
Sproget er lettilgængeligt.

Sammenligning
Bogen vil tiltrække samme læsere som Den niende indsigt , men er mere religiøst orienteret end denne.

Konklusion
Bogen dækker et stort område og behandler mange emner. Den blander new-age filosofi og det overnaturlige med spirituelle og kristne spørgsmål. Dette gør den til en bog i den absolut populære ende af spektret.

Laura Michelsen

KØB BOGEN HER