"Discipelskab"

Disciplens Vej – det skjulte budskab i Johannes’ Åbenbaring

KØB BOGEN HER

En bog om discipelskab

“Disciplens Vej” handler – som man måske kan regne ud – om discipelskab. Bogen indeholder den næste nøgle og er på denne måde en fortsættelse af serien om Den Udødelige. Det er dog ikke en roman, som de første 4 bøger, men en fortolkning af Johannes’ Åbenbaring fra Biblen.

Første gang jeg hørte om bogen, tænkte jeg, at Biblen var en gammel tekst, som ikke ret mange danskere bruger i dag. Da jeg læste bogen – flere år senere – indså jeg, at Biblen indeholder mange “evige ord.” Disciplens Vej er en af de bøger, der har betydet mest for min forståelse af discipelskab!

Fra bagsiden:

Efter næsten 2000 år er nøglen til forståelsen af Johannes’ Åbenbaring endelig blevet manifesteret på Jorden, og den er helt sikkert anderledes, end læserne forventer.

For det første er det vigtigt at forstå, hvilke almindelige fortolkninger, der viser sig IKKE at være sande. Blandt disse er:

  1. Dyret er IKKE en mægtig Hitler-lignende verdensdiktator.
  2. Dyrets mærke har intet at gøre med stregkoder eller en chip, der implanteres i din hånd eller på din pande.
  3. Brevene til de syv menigheder har meget lidt at gøre med de syv menigheder.
  4. De to vidner er ikke to profeter, som på magisk vis vil dukke op.
  5. Da Johannes skrev, at tingene i den ”ville ske snart,” mente han ikke, at det ville tage 2000 år, men en kort tid, nøjagtigt sådan som vi forstår udtrykket i vore dage.

Den virkelige betydning af Åbenbaring er meget anderledes, end de studerende har lært. Den indeholder en lære udtrykt i en symbolsk kode og forklædt som et ”verdens ende” scenarie. Den er skrevet således for at sikre, at den ville komme med, da Biblens tekster blev til en samlet bog, som vi kender den i dag. Åbenbaringen fortæller i virkeligheden den aspirerende discipel, hvordan han skal betræde vejen, som Mesteren har vist os – og som tidligere har været skjult i teksten. Bogen handler om ”af-sløringen” af Jesus Kristus, hvilket ofte – og helt forkert – kaldes Åbenbaringen om Jesus Kristus eller blot Åbenbaringen.

KØB BOGEN HER