Kontakt

Det startede som Hitchhikers sammen med en god ven. Nu hedder det Synteseforlaget og er et lille forlag, som udelukkende udgiver bøger af den amerikanske forfatter og spirituelle lærer, Joseph John Dewey – kaldet J. J.

Mange mennesker har købt den første bog – udgivet af Hitchhikers Forlag – og har haft en del besvær med at finde de øvrige. Hvis det er dig, så er du kommet det rigtige sted hen 🙂

Jeg fandt J. J.’s første bog om den Udødelige tilbage i 1999 og blev grebet af den – så meget at jeg gerne ville dele den med venner og bekendte. Der var mange, der gerne ville læse den, men de var lidt kede af, at den kun var på engelsk. Derefter gik jeg i gang med at oversætte den – ja, og så fulgte resten hen ad vejen. I stedet for at forsøge at få et anerkendt forlag til at udgive bøgerne, valgte jeg at lave mit eget forlag og stole på, at de mennesker, der ville have glæde af bøgerne, på en eller anden måde ville finde min hjemmeside.
Siden kom nyhedsbrevene til. Nyhedsbrevene er artikler, som J. J. har skrevet, og som jeg har oversat til dansk. Du kan finde dem her.

Hvis du er interesseret i at følge J. J.’s undervisning på engelsk, så har han en Facebook gruppe, hvor han skriver hver dag. Den finder du her.