Udgivet i Skriv en kommentar

Så er “Disciplens Vej” udkommet og kan købes her på siden

“Disciplens Vej” – det skjulte budskab i Johanns’ Åbenbaring

 

 

 

Så er den fjerde bog af J. J. Dewey udkommet på dansk: “Disciplens Vej.”

Den er anderledes end de første bøger, fordi den ikke er skrevet i romanform. Det er en fortolkning af Johannes’ Åbenbaring, og lad mig bare være ærlig: Da jeg hørte om den første gang, tænkte jeg, at den lød kedelig. Som så mange andre (tror jeg) tænkte jeg, at alt, hvad der har med Biblen at gøre, er out of date/forældet/ude af trit med vores tid. MEN jeg blev klogere! Da jeg først begyndte at læse og oversætte bogen, greb den mig fuldstændigt, og mange steder var det, som om den talte direkte til mig.

Da jeg fandt den første af J. J.’s bøger tilbage i 1999, ændrede den – og de efterfølgende romaner – mit liv, og jeg forstod meget, som jeg tidligere havde overset. Da jeg læste Disciplens Vej 16 år senere, skete det samme igen! Min egen vej er blevet så meget tydeligere. Jeg ved ikke, om andre vil få den samme oplevelse, men jeg hører gerne jeres kommentarer 🙂 God fornøjelse!

Hvis du hellere vil læse bogen på originalsproget, kan du købe den på J. J. Dewey’s hjemmeside: www.freeread.com

Læs mere om indholdet her.

Køb den her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.