Udgivet i Skriv en kommentar

Nyhedsbrev 15. september

Nyhedsbrev: Denne gang anden del om avatarer.

 

Som det kan læses under “Nyhedsbreve”, oversætter og udgiver jeg et nyhedsbrev med artikler af J. J. Dewey på dansk 8 gange om året.

Læs dem her.

Så er det næste nyhedsbrev fra Synteseforlaget på banen

  ?

Avatarer er noget, der tales en del om i esoteriske kredse, og det er altid nemmere at se dem i bakspejlet – efter mange år, når man kan se, hvilken betydning de har haft. I Alice A. Baileys bøger omtales flere avatarer, som vi skulle have set ellert hørt om på nuværende tidspunkt – JJ kommer her med et bud på, hvor de er blevet af.

 

Avatarer 2/3

Avatarerne manifesteres

I sine skrifter, som han afsluttede i 1949, udtrykte Djwhal Khul høje håb for menneskehedens åndelige udvikling efter krigen. Samtidig med at han udtrykte sin vision for vores fremtid, huskede han os dog hele tiden på menneskenes ustabilitet, og hvor uforudsigeligt fremskridtet kan være på grund af vores frie vilje.

Selv når han tog vores fejl og skavanker med i overvejelserne, forventede han store resultater omkring 1975. Han forventede en frigivelse af Shamballa kraften på det tidspunkt, som ville føre til, at undervisningen kom helt ud til masserne ”via radioen på verdensplan.” (Fra: Rays and Initiation side 255)

Lucis Trust gjorde deres bedste for at få nogle ting ud gennem medierne, men de havde kun råd til nogle få, lokale tiltag – ikke noget på verdensplan. Det er ikke lykkedes for den Ældgamle Visdom at fremskaffe en national personlighed i radioen – ikke nogen der brænder så stærkt igennem som fx en Rush Limbaugh (red: amerikansk kontroversiel radiovært, som vurderes til at være en af de mest indflydelsesrige mediepersonligheder i USA) eller en Larry King (red: amerikansk journalist og TV vært, som i mange år været vært for et usædvanligt velkendt talkshow i USA). Vi har ingen, som er kendt hverken nationalt eller internationalt gennem medierne.

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.