Udgivet i Skriv en kommentar

2 nye nyhedsbreve kan nu læses her på siden

Nyhedsbreve: En lignelse om lyset i viden og en fremtidsvision

 

Som det kan læses under “Spirituelle nyhedsbreve”, oversætter og udgiver jeg et nyhedsbrev med artikler af J. J. Dewey på dansk 8 gange om året.

Læs dem her.

Så er to nye nyhedsbreve fra Synteseforlaget at finde under “Spirituelle Nyhedsbreve”   ?

Det første er en lignelse om viden og især om, hvordan vi modtager ny viden og det andet en spændende fremtidsvision


Uddrag fra “Lyset fra Viden”:

Der var engang tre hold videnskabsmænd, som alle vidste rigtigt meget om oldtidsminder. De besluttede at undersøge en gammel hule, hvor der var mystiske hieroglyffer og symboler, som aldrig var blevet tydet. 

Det første hold tog stearinlys med sig og fandt efter lang tids søgen de hellige skrifttegn. Mens de stod og kiggede på dem, strejfede milde trækvinde deres stearinlys og fik lyset til at blafre. Lyset flakkede og fik billederne, som de kiggede på, til at ændre sig – som skyer der bevæger sig på en sommerhimmel.

Det første hold tænkte, at skæret fra stearinlys ville være stærkt nok til, at de kunne læse de gamle symboler, for de forventede, at disse ville være store, tydelige og lette at skelne. Men virkeligheden var, at der var fine udskæringer og symboler inden i symboler.

På grund af det svage lys fra stearinlysene var de finere udskæringer slet ikke synlige for holdet, og selv de større syntes at bevæge sig ind og ud af fokus og at bevæge sig og ændre sig med det flakkende lys.

Men videnskabsmændene ønskede ikke at komme tomhændede hjem, så de gjorde deres bedste for at fortolke skriften. En efter en trådte de frem, undersøgte skriften og gav deres individuelle fortolkninger.

Problemet var, at alle fortolkningerne var forskellige og vage, fordi alle gættede på den sande mening, da de havde problemer med at se.

Læs mere her

Uddrag fra “En Strålende Fremtid”:

Jeg har tidligere fortalt, at det er menneskehedens skæbne at være universets sjæl. I forhold til kroppen er sjælsenergien det, som opbygger den og giver den form og liv. Mennesker vil engang gøre det samme for solsystemet, galaksen og til sidst for selve universet. Vi vil flytte måner, planeter og stjerner og placere dem på mere ønskværdige steder.

Længe før vi forsøger at flytte sole, vil vi gøre både planeter, måner og asteroider beboelige for mennesker, og vi vil begynde med at flytte dem til mere ønskværdige placeringer.

Vi vil også udføre nogle fantastiske ting på jorden. Mange, som mangler visionen i dag, mener, at vi er på vej til at ødelægge planeten, men menneskeheden vil i stedet for blive frelsere i forhold til planetens fornyelse. Vi vil i den sidste ende forvandle jorden til Paradisets Have.

Ja, vi begår nogle fejl i øjeblikket, men vi vil lære af dem, korrigere og bevæge os fremad. Vi vil udvikle nye, sikre og bæredygtige metoder til at dyrke vores fødevarer, så vi vil være i stand til at brødføde befolkningen, uanset hvilke klimaforandringer der kan komme. Til slut vil vi endog være i stand til at kontrollere planetens klima.

Vi vil bygge byer på havene, under havene og både i luften og i rummet. Vi vil endog udvikle teknologien, så vi kan bevæge os ned i jordens indre og under bjerge for at bygge kæmpestore underjordiske anlæg – anlæg som vi ikke engang kan forestille os i dag.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.