Udgivet i Skriv en kommentar

2 nyhedsbreve oploaded

Nyhedsbreve: JJ’s julehilsen 2017 og fortsættelsen af emnet om at mestre de 3 jordiske plan

 

Som det kan læses under “Spirituelle nyhedsbreve”, oversætter og udgiver jeg et nyhedsbrev med artikler af J. J. Dewey på dansk 8 gange om året.

Læs dem her.

Så er endnu to nyhedsbreve fra Synteseforlaget på banen   ?

JJ’s julehilsen 2017
og
3 plan, der skal mestres 2/3

Uddrag fra julehilsen:
“Sønnen vendte tilbage og rapporterede til de Ældgamle Store: ”Jo, der er virkelig meget vrede i verden i dag, men det er en vrede, der har været undertrykt, og som nu bliver frigjort. Menneskene må lære at frigøre den på en harmløs måde, mens de bevarer kærlighedens og fredens ånd i deres hjerter. Kom og stå her sammen med mig og lad os rette vore tanker mod dem, som har brug for fred.” Her er ordene, som de talte: ”I sønner og døtre af Gud, husk på hvem I er. Lad jeres vrede flyde tilbage til sin kilde, og lad kærlighed, håb og tro få den største plads i jeres hjerter. Lad den gode vilje sprede sig fra den ene til den anden, ligesom flammen tændes fra lys til lys. Lad kærligheden sejre.”

Uddrag fra “3 plan, der skal mestres 2/3:

Første Niveau

Lad os kigge på det. Djævelen, som repræsenterer Jesu lavere natur, kom første gang til ham, da han var ekstremt sulten og foreslog, at han skulle forvandle sten til brød.

Da han ikke havde spist i 40 dage, virkede det sådan set fuldstændigt passende for Jesus at bruge sine guddommelige evner til at tilfredsstille sin fysiske appetit. Men så indså han, at det var vigtigere at lave et festmåltid ud af Guds eller Åndens ord, end det var at tilfredsstille sin fysiske appetit. Ånden giver os en evig tilfredsstillelse, mens det, som nærer den fysiske appetit, er midlertidigt og må gentages ofte.

Den overvindelse, som repræsenteres af den første fristelse, er den mestring, som vi må opnå i forhold til vores fysiske begær og forskellige former for appetit. De fleste af budene i alle religionernes skrifter er beregnet på at vejlede pilgrimmen hen imod denne mestring.

Religionerne har mange bud og regler angående vores seksuelle natur. Den mest grundlæggende er at være trofast over for sin partner, og mange søgende oplever store fristelser på dette område, når de placeres i de rette omgivelser sammen med en meget tiltrækkende eller spændende person.

Derudover har mange religioner flere regler, som pålægges angående seksualdriften, og som kræver betydelig selvkontrol fra medlemmerne.

Mange religioner har også regler angående mad og drikkevarer, som har at gøre med de mest grundlæggende begær af alle, nemlig sult og tørst.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.